Professionel airconditionservice tilbydes

Få maksimal køling og et godt indeklima i bilen

Har du en bil med aircondition, og trænger det til et eftersyn? Hvis ja, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Jens Dæk & Auto ApS udfører vi professionel airconditionservice for både privat- og erhvervskunder.

Vores autoværksted ligger i Hasselager tæt på Skanderborg, men vi har også mange kunder fra Aarhus som kører ud til os, for at få foretaget airconditionservice på bilen.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, så hvis du lader os stå for din aircondition, er du garanteret god service, og ikke mindst er resultat i højeste kvalitet.

Fordelene ved et regelmæssigt tjek af din aircondition

Der er mange fordele ved regelmæssigt at få tjekket bilens aircondition. Først og fremmest forlænger det klimanlæggets levetid, og kan derved sparre dig for en masse penge, som et helt nyt anlæg koster.

Derudover er bilens aircondition et populært gemmested for bakterier og støv, som kan øge risikoen for luftvejsgener. Så hvis du gerne vil have ren og frisk luft i bilen, så er airconditionservice alle pengene værd.

Kontakt os og book tid til airconditionservice her

Sidder du med nogle spørgsmål, eller vil du gerne booke en tid til airconditionservice hos os? Hvis ja, så er naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Hvis du ønsker det, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud og en pris på service af aircondition i din bil.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 86 28 18 80 eller sende en e-mail til info@jansdaek-auto.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os her

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jans Dæk & Auto ApS

Bøgekildevej 11, 8361 Hasselager

Klik her for rutevejledning

CVR: 37831905

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 28 18 80

E-mail: info@jansdaek-auto.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket