Vores ydelser

​Hos Jans Dæk & Auto ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette, så vi bedst muligt kan nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet.​

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 86 28 18 80, eller send en mail til info@jansdaek-auto.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 86 28 18 80 eller sende en e-mail til info@jansdaek-auto.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os her

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jans Dæk & Auto ApS

Bøgekildevej 11, 8361 Hasselager

Klik her for rutevejledning

CVR: 37831905

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 28 18 80

E-mail: info@jansdaek-auto.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket